Nyhet! Pleiemidler-sårprodukter
Gavekort

"Alle" kjenner til Cowboy Magic og deres fantastisk kvalitetsprodukter. La hesten skinne! Honeyheel sårsalve og Vetericyn sårspray som er alt-i-ett salve/spray, kan brukes til det meste av småsår.

HoneyHeel ble opprinnelig laget da de innså de fantastiske egenskapene til de viktigste ingrediensene rå honning og sinkoksid. Sammen danner de en ekstremt rik krem ​​med svært effektiv barriere egenskaper som ikke bare beskytter området, men også støtter den naturlige helbredelsesprosessen. I  tillegg har de tilsatt Aloe Vera pga av sin beroligene effekt.  Den klissete konsistensen gjør at kremen sitter godt og beskytter huden. 


Honning, Sink and Aloe Vera basert  hud- og sårsalve. Anbefales til bruk på overfladiske sår og den er svært effektiv mot mugg. Blir hesten din solbrent på mulen om sommeren? Da vil Honeyheel legge seg som en beskyttende hinne og hindre at hesten får en vond solforbrenning.


Boks på 190 ml, akkurat passe å ha med i salvesken på tur


Pris kr. 229,- inkl mva


Foreløpig utsolgt

Størrelse

Cowboy Magic Detangler & shine


Cowboy Magic Detangler&shine er en fantastisk gel som smøres i man/hale, la den virke litt og gre ut. Holder i dagesvis og etterlater man/hale skinnende blank og flokefri. Eller hva med langt hovskjegg? Fungerer like godt der.

 

118 ml flaske kr. 195,- inkl mva

473 ml flaske kr. 410,- inkl mva

Størrelse

Cowboy Magic super bodyshine


Cowboy Magic super bodyshine er sprayen for den aller siste finpussen, etterlater pelsen skinnende blank. Men husk, ikke bruk den under salen! Det blir glatt...

For ekstra finish på man/hale, spray inn bodyshine etter en omgang med detangler&shine.


Sprayflaske på 473 ml. 


Pris kr. 175,- inkl mva

Størrelse

Cowboy Magic rosewater shampoo


Rosewater shampoo er en skånsom shampoo som løser opp skitt og møkk fra pelsen. Etterlater pelsen silkemyk og blank.


Flaske på 473 ml


Pris kr. 165,- inkl mva

Størrelse

Cowboy Magic greenspot remover


Greenspot remover er nesten som å ha en "tørrdusj" i sprayform! Ikke tilgang til vann der og da? Bruk denne!  Fjerner møkk/urinflekker raskt, og er super å ha i bilen til enhver tid. Bruk den også på deg selv, vask hender og tørk av. Supersmart!

 

Sprayflaske på 473 ml


Pris kr. 165,- inkl mva

Størrelse

Genial på tur! Vetericyn plus hydrogel


Vetericyn plus hydrogel er en smart sårgel som legger seg som en hinne på såret. Supersmart om man er ute på tur uten å ha med seg hele apoteket. Kan brukes på kutt, skrapemerker, brannsår, stikk og hudreaksjoner. Inneholder ikke giftstoffer, er antibiotikafri og PH-balansert. Kan brukes på alle dyr.

.

Liten nett flaske på 90 ml


Pris kr. 235,- inkl mva

Størrelse


OBS. Priser oppgis eks. mva. i menyer, mva. blir lagt til i Paypals handlekurv.

Copyright © All Rights Reserved