Nyhet! Sporer og sporremmer
Gavekort

Sporer fra Equibrand og sporremmer fra Martin Saddlery og Cashel Company. Høy kvalitet og akkurat den rette tyngden. Mange sporremmer er for herrer, vi har to typer til dame og en til herre. Remmene til damer er kortere og tilpasset dame boots.

 

Grått jern med "gammeldags utseende" håndgravert med tysk sølv. Diameter på hjul er 2,5 cm og med hjulet er det 4 cm skaft. Sporen er 8 cm i bredden, innvendig mål. Dette er hva amerikanere kaller en "youth scroll".

Super til roping og barrel race.

 

Pris kr. 920,- inkl mva

Type

Diamant sporen til Equibrand. Diameter på hjul er 1,8 cm og med hjulet er det 3,5 cm skaft. Sporen er 7,5 cm i bredden, innvendig mål.

En god "all round" spore med mildt hjul.

 

Pris kr. 980,- inkl mva

Type

Tips til å få sporremmene på plass på sporen:

 

Det kan være vanskelig å få læret over kulen, men om du væter læret på sporremmen i lunket vann vil det være enklere å utvide læret og trekke det over kulen. La tørke etterpå, og "dra læret sammen" før det tørker.

Chestnut basket pregede remmer med rustfrie spenne. Cashel Company's rimelige sporremmer.

 

Pris kr. 390,- inkl mva

Type

Virkelig lekre Oak leaf sporremmer for damer. Lyst lær med rustfrie spenne. Utskjæringer som virkelig synes!

 

Pris kr. 1.290,- inkl mva

Type

Vakker utskjæring på disse dame sporremmene. Ingen spenne, kun hull for justering av lengden. Legger seg pent på støvelen og former seg etter bruk.

 

Pris kr. 1.140,- inkl mva

Type

Herre sporremmer uten spenne, kun hull for justering av lengden. Med roping (tau) mønstret kant rundt hele. Læret er litt "røfft" i utseendet.

 

Pris kr. 690,- inkl mva

Type

 

OBS. Priser oppgis eks. mva. i menyer, mva. blir lagt til i Paypals handlekurv.

Copyright © All Rights Reserved