Sporer og sporremmer
Gavekort

Sporer fra Equibrand og sporremmer fra Martin Saddlery og Cashel Company. Høy kvalitet og akkurat den rette tyngden. Mange sporremmer er for herrer, vi har to typer til dame og en til herre. Remmene til damer er kortere og tilpasset dame boots.          


Grått jern med "gammeldags utseende" håndgravert med tysk sølv. Diameter på hjul er 2,5 cm og med hjulet er det 4 cm skaft. Sporen er 8 cm i bredden, innvendig mål i front. Dette er hva amerikanere kaller en "youth scroll".

Super til roping og barrel race. 


Pris kr. 920,- inkl mva

Type

Diamant sporen til Equibrand. Diameter på hjul er 1,8 cm og med hjulet er det 3,5 cm skaft. Sporen er 7,5 cm i bredden, innvendig mål i front.

En god "all round" spore med mildt hjul.


Pris kr. 980,- inkl mva

Type

Nyhet!

Reining spore fra Equibrand. Diameter på hjul er 3,7 cm og med hjulet er det 6,6 cm skaft. Sporen er 8,8 cm i bredden, innvendig mål i front.

Lekkert dekorert med blomsterdekor og har tyngdevekt så den holder seg nede på støvelen.


Pris kr. 1.280,- inkl mva

Type

Nyhet!

Ren klassisk spore fra Equibrand i rustfritt stål. Diameter på hjul formet som en firkløver er 2,5 cm og med hjulet er det 5,5 cm skaft. Sporen er 8,8 cm i bredden, innvendig mål i front.

Elegant, ren og enkel, og har tyngdevekt så den holder seg nede på støvelen.


Pris kr. 650,- inkl mva 

Type

Nyhet!


Lekker spore i svart med sølv mønster. Diameter på hjul er 2,6 cm og med hjulet er det 5,4 cm skaft. Sporen er 7,8 cm i bredden, innvendig mål. Fra Tough1.

En god "all round" spore med hevet hjul.


Pris kr. 870,- inkl mva

Type

Nyhet!


Gummi. Legges under bootsen for å holde sporene på plass og nede på støvelen. Kommer i to størrelser S-M som er 14 cm lang (fra ende til ende) og L-XL som er 15 cm lang.

S-M anbefales til ungdom og damer og L-XL til menn.

To stk i pakken. Fra Tough1.

Kommer i svart, brun og blå.


Pris kr. 40,- inkl mva

Farge og størrelse

Tips til å få sporremmene på plass på sporen:


Det kan være vanskelig å få læret over kulen, men om du væter læret på sporremmen i lunket vann vil det være enklere å utvide læret og trekke det over kulen. La tørke etterpå, og "dra læret sammen" før det tørker.

Chestnut basket pregede remmer med rustfrie spenne. Cashel Company's rimelige sporremmer.


Pris kr. 390,- inkl mva

Type

Nyhet!


Chocolate weave pregede remmer med rustfrie spenne. Cashel Company's rimelige sporremmer.


Pris kr. 390,- inkl mva

Type

Nyhet!


Flotte Tombstone sporremmer i mørkt lær med lyse detaljer. Cart spenne. Utskjæringer som virkelig synes! Martin Saddlery produksjon.


Pris kr. 560,- inkl mva

Type

Virkelig lekre Oak leaf sporremmer for damer. Lyst lær med rustfrie spenne. Utskjæringer som virkelig synes! Martin Saddlery produksjon.


Pris kr. 1.290,- inkl mva

Type

Vakker utskjæring på disse dame sporremmene. Ingen spenne, kun hull for justering av lengden. Legger seg pent på støvelen og former seg etter bruk. Martin Saddlery produksjon.


Pris kr. 1.140,- inkl mva

Type

Herre sporremmer uten spenne, kun hull for justering av lengden. Med roping (tau) mønstret kant rundt hele. Læret er litt "røfft" i utseendet. Martin Saddlery produksjon.


Pris kr. 690,- inkl mva 

Type


OBS. Priser oppgis eks. mva. i menyer, mva. blir lagt til i Paypals handlekurv.

Copyright © All Rights Reserved