Pynt - conchos - bling
Gavekort

Noen ganger får man lyst til å pynte opp utstyr man allerede har, eller det nye innkjøpet som var så fint men manglet "det lille ekstra". Smarthest vil ta inn mer av pynt og conchos så dette kan gjøres enkelt hjemme.


Det samme med refleks. Man får mye fine refleks produkter nå, men hva med dekkenet du allerede har? Grimen? Jakken eller hundehalsbåndet? Refleksen vi har tatt inn strykes enkelt på ditt produkt med strykejern, ingen varmpresse er nødvendig.


En pakke med cicago skruer er alltid "et must" når man rir western. Eller hva med store sikkerhetsnåler som man fester nummerlapp med når man skal ut og starte?


Blingconchos med skrue bak. Bruk hulltangen til å lage hull der du vil ha conhoen, og fest den. Tips: bruk gjerne litt superlim på gjengene så er du sikret at den sitter. Men da sitter den godt, og er ikke lett å skru av og flytte senere. Pynt hodelaget, grimen, salen, jakken, dekkenet, vesken eller hva du vil. 35 mm i diameter.


Pris kr. 180,- for 2 stk inkl mva

Farge

Refleks til å stryke på tekstilprodukter med strykejern. Selges i løpemeter. Gjør deg synlig med produkter du allerede har, enten det er til deg, hesten, hunden, barna eller naboen... 15 mm bred.

Stryk på den gjennomsiktige siden, forsiktig (bomull/** avhengig av underlag) til det fester seg. Så drar du av plasten, og refleksen kommer til syne.


Bilde av gult hundedekken: øverste korte stripe er denne refleksen. Like god som de andre, og synes like godt.


Pris kr. 19,- pr meter inkl mva

Pr meter

Nyhet!


Pakke med 6 stk assorterte chicago skruer. Alltid kjekt å ha liggende eller med seg på tur/stevner.


Pris kr. 50,- inkl mva

Str

Nyhet!


Pakke med 4 stk store sikkerhetsnåler på 10 cm lengde. Supre til bruk på stevner for å feste nummerlapp på pad/showteppe. 


Pris kr. 40,- inkl mva

Str


OBS. Priser oppgis eks. mva. i menyer, mva. blir lagt til i Paypals handlekurv.

Copyright © All Rights Reserved