Dekken og tilbehør
Gavekort

Premier Equine er et ledende globalt merke innenfor blant annet dekken, men ikke så kjent her i Norge. Enda... Når du har prøvd et Premier Equine dekken vil du fort oppdage smarte, tekniske og innovative løsninger, en høy kvalitet og en meget god passform.

Her er det dekken i alle former og de fleste størrelser, og vi vil med tiden utvide sortimentet med flere størrelser og de forskjellige typene. Er det noe du er på jakt etter og ikke finner her, ta kontakt så kan vi bestille opp eller finne gode alternativ til deg.

Her får du dekken som du kan kombinere med linere i forskjellig gram tykkelse, og de kan brukes både ute og inne. Linere bytter du enkelt med kun fire fester.

Cellular Zone

Dette dekkenet er genialt til hester som ømmer ved manken eller får gnag ved tradisjonelle dekken. Her er hals og dekken i ett, uten søm over mankeområdet.

1200D, rustfrie spenner med hurtigspenner i front,  antibakterielt innerfor, halestropp og pustende materiale.

Borrelås i hele fronten, stropp i polstret haleflapp for å dra halen gjennom så flappen ikke blåser opp. Strikk i bogsplitten så de også holder seg på plass.

Halsen har strikk øverst så den ligger perfekt uten å skli  ned på halsen. Husk å fjerne klips ved bogsplitt.


I tillegg er dette bygd opp i forskjellige lag med gram, med 250g over ryggen og øvre del av hals, 150g på sidene og 100g i front og undersiden av hals.


Kommer kun i vinrød 


Pris kr. 2.470,- inkl mva

Størrelse

Plastikktrukket halestropp


Elastisk halestropp med gummibeskyttelse for enkel rengjøring.


Kr. 60,- inkl mva

Størrelse

Vaskemiddel for dekken.


1 liter kr. 230,- inkl mva

Størrelse

Impregnering for dekken.


1 liter kr. 260,- inkl mva

Størrelse


OBS. Priser oppgis eks. mva. i menyer, mva. blir lagt til i Paypals handlekurv.

Copyright © All Rights Reserved