Nyhet! Reining utstyr
Gavekort

Utstyr rettet mot reining. Innenfor reining brukes spesielt utstyr tilpasset grenen.

Kan selvsagt brukes av andre også. Ved spørsmål, ikke nøl med å ta kontakt.          

Neserem i harness lær fra Martin Saddlery. Justerbar over nakken og nesen. Rundsydd nesedel i front. Smal type, for ikke å være i veien i kombinasjon med hodelag.


Pris kr. 620,- inkl mva Foreløpig utsolgt

Type

Pro reiner skid boot er en av Equibrands skid boot i lær. Myk og fin, og med borrelås fester. Cupen er produsert i full grain American cowhide, spesielt behandlet for å holde seg myk og fleksibel. Cupen er formet for å gi den beste støtte i stoppen, og gi støtte midt i cupen uten å skli og tåler tøfft underlag.


Kommer i standard størrelse


Pris kr. 1.370,- inkl mva

Type

Performance skid boots fra Classic Equine. Produsert i lær  spesielt for reining hesten. Kvalitets harness lær med myk polstring for komfort, holdbarhet og beskyttelse under tøffe forhold.


Kommer i standard størrelse.


Pris kr. 1.290,- inkl mva

Størrelse

Skid boots fra Classic Equine. Produsert i neoprene med beskyttelse der det trengs, og med en Neolite skid cup for ekstra holdbarhet under tøffe forhold på banen. Holder seg på plass uten å skli med kraftige borrelåser.


Kommer i standard størrelse.


Pris kr. 780,- inkl mva

Størrelse

Sensorflex ullpad fra Classic Equine. En flott reiningpad i 34 x 38" (86 x 96,5 cm) med 100% New Zealand ull på toppen, og ullfleece under. Ullfleecen fjerner fukt og svette fra hesten, er støtabsorberende og skåret på innsiden slik at man får den beste close contact med hesten. Løft den opp ved manken og oppunder salen, og den former seg til hesten. En meget fin pad til en fordelaktig pris. 


Pris kr. 1.390,- inkl mva


Creme og brun foreløpig utsolgt

Farge

Nyhet!


Sensorflex fra Classic Equine. En flott reiningpad i 32 x 34" (81 x 86 cm) med 100% New Zealand ull på toppen, og ullfleece under. Ullfleecen fjerner fukt og svette fra hesten, er støtabsorberende og skåret på innsiden slik at man får den beste close contact med hesten. Løft den opp ved manken og oppunder salen, og den former seg til hesten. En meget fin pad til en fordelaktig pris. 


Pris kr. 1.390,- inkl mva

Farge

For bitt, curbstraps og tilbehør, se her: "Bitt, hack og tilbehør"


For sporer og tilbehør, se her: "Sporer og sporremmer"


For andre ullpads, se her: "Ullpader og barbakpader"


OBS. Priser oppgis eks. mva. i menyer, mva. blir lagt til i Paypals handlekurv.

Copyright © All Rights Reserved