Om Smarthest
Gavekort


Smarthest Hanski organisasjons nummer 912551369 ønsker å levere smarte produkter til både hest og rytter, og har tur- og hobbymarkedet som fokusområde. Smarthest prøver å finne produkter som per i dag ikke finnes på det norske markedet, men som burde være her!

Vi kan ikke konkurrere med de store kjedene, men kanskje fylle et marked med unike produkter.

Har du ønsker eller er på jakt etter noe spesielt du mener vi bør ha hører vi gjerne fra deg. Ring 92443433 eller send en mail til

Nye produkter vil komme, vi er stadig på jakt etter smarte løsninger!


OBS. Priser oppgis eks. mva. i menyer, mva. blir lagt til i Paypals handlekurv.


Smarthest har agenturet på SleekEZ og Cashel Companys produkter. Ønsker du å bli forhandler? Ta kontakt.


Har du ønske om å få en demonstrasjon av SleekEZ på din stall? Minimums antall 10 stk, og jeg kan gjerne ha 2 demohester å vise på. Ta kontakt ved interesse.

Fortrinnsvis Akershus/Østfold områdene.


Butikk i Knatrebakkveien 23, 1825 Tomter, Østfold.

Holdes åpent etter avtale og vi har kortautomat og VIPPS. Ta kontakt!

                                                   

Smarthest drives av Lene Westnes Hanski som har 42 års fartstid med hest. De første 25 år på Øvrevoll galoppbane, samt ett år for en norsk trener som bosatte seg i Tyskland. Men så kom "voksenlivet", hverdagen og A4-livet med mann, hus, gjeld og barn. Nå som sliten husmor og en dølahest som turkompis. Hesten er Pondus von Hakadal, en allsidig hest med egen blogg på hest.no Jeg ønsket en turkompis men fikk mye mer i den norske dølahesten. Hittil har vi startet distanse, dressur, sprang og bruksridning, vi kjører vogn og slede, har vært med i krigen (bokstavelig talt, under Slaget på Lier under 200 års jubileet i 2014)  riddertreninger og 20 år etter siste løp på Øvrevoll red jeg gampen på Momarken travbane under et løp for de norske rasene: fjording, nordlandshest og dølahest. Gampen kan alt han, det er hun slitne husmoren på toppen som må henge med og lære mer...


Jeg er med i Østfold Turhestforening og er stadig ute på turer, både korte og lange. Og her  merket jeg mangelen på gode turprodukter på markedet. Jeg er personlig ikke opptatt av merkevarer eller trender, men at produktet fungerer og holder mål. Derfor tar jeg inn produkter som er testet ut enten av oss selv, sponsor rytter Tina Selland, tilfeldig utvalgte  eller av produsent.


Siden det meste av turutstyr er western utstyr sto inngangsporten til western miljøet åpen. Smarthest har blitt tatt veldig godt imot av western miljøet, og utviklet sortimentet i samarbeid med brukerne, de vet akkurat hva de vil ha. Så her kan vi tilby et godt sortiment for både nybegynnere og de erfarne innen western miljøet.


Målet til Smarthest er å kunne tilby smarte løsninger for både hest og rytter, også vårt motto. Vareutvalget vil hele tiden ekspandere, og vi prøver å være en service butikk med fokus på kunden. Varer sendes raskt ut, og alle varer som ligger i webshopen er lagervare så sant det ikke er utsolgt. Er varer bestillingsvare vil det være notert som det, så du som kunde får den informasjonen med en gang.


Vi kan selvsagt ikke garantere mot produksjonsfeil, så er det noe feil med varen hører vi gjerne fra deg så vi får løst saken på best mulig måte.


Smarthest ønsker deg og din følgesvenn flotte turer i herlig natur, med funksjonelle produkter!