Utsolgt
Feed-X G11

Feed-X G11

Produktet er utsolgt.

Pris fra 1.850,00 NOK

Ingen produktomtale

Vil du spare tid og penger? Fore hesten mens du er borte? Kommer på lager i uke 23/24

Automatisk foringssystem som går på timer, uten behov for strøm eller batteri. 

En enkel tråd på 3 meter med valg av opp til 6 eller 12 timers forsinkelse.

 

Her får du et system som er enkelt i oppsett, enkelt i bruk og gjør jobben. Dunken fylles med sand for best resultat. Når dunken er fylt vil den få riktig tyngde. Leveres uten sand. Bruksanvisning følger med. Dette systemet krever 2 stopler på rad med maks 3,3 meters avstand.

 

Produsert og utviklet i Sverige. Her kan du velge mellom 5 komplette sett:

 

- en enkel tråd på 3 meter med valg av opp til 6 eller 12 timers forsinkelse

- dobbel tråd på 3 meter med opp til 6 eller 12 timers forsinkelse

- automatisk oppruller av tråd på opp til 15 meter og opp til 12 timers forsinkelse

 

Timeren er mekanisk, det vil si null bytte av batterier eller nødvendighet av strøm. Den stilles til det tidspunktet (antall timer) du ønsker porten skal lukkes opp. Etter nedtellingen vipper timeren håndtaket av, tråden(e) rulles opp, og porten åpnes. NB. Husk å følge bruksanvisning som er med i esken. OBS. Timeren plasseres på siden av stolpen, og armen på timeren må vris til riktig posisjon etter at timeren er stilt inn. Test før du setter den opp og tar den i bruk så du er sikker på at monteringen er riktig.

Hestene går så inn for å spise opp klargjort mat. I disse forkrise tider er dette meget besparende, samt god hestevelferd da hestene kan få hyppige måltider, selv når du ikke er hjemme.

 

Tips: hest/er får gjerne tilgang til systemet, så har du en "demolition"-hest kan det være lurt å beskytte timer/oppruller. Sett timeren på baksiden av stolpen de må gjennom, eller bygg en kasse rundt for beskyttelse da garanti ikke gjelder for produkter utsatt for "heste-sabotasje". Hester kan fort bruke det som kløpinne eller lignende