Om oss

Smarthest Hanski med organisasjonsnummer 912551369 ønsker å levere smarte produkter til både hest og rytter. Vi har western, tur- og hobbymarkedet som fokusområde. Smarthest prøver å finne produkter som per i dag ikke finnes på det norske markedet, men som burde være her.

Vi kan ikke konkurrere med de store kjedene, men kanskje fylle et marked med unike produkter.

Har du ønsker eller er på jakt etter noe spesielt du mener vi bør ha, hører vi gjerne fra deg. Ring 92443433 eller send en mail til lene@smarthest.no 

Alle bilder og tekster er copyright her på websiden, vår Facebookside og Instagram. Våre forhandlere kan, etter skriftlig avtale, få tillatelse til bruk av våre bilder og tekster på de produkter som er tatt inn via oss. 

Nye produkter vil komme, vi er stadig på jakt etter smarte løsninger!

Smarthest har agenturet i Norge på Ranchgirls, SleekEZ , Simplfill, Total Saddle Fit og Cashel Companys produkter. Ønsker du å bli forhandler? Ta kontakt.

Butikk i Tomter, Østfold. Holdes åpent etter avtale og vi har kortautomat og VIPPS. 

Smarthest drives av Lene Westnes Hanski som har over 40 års fartstid med hest. De første 25 år på Øvrevoll galoppbane, samt ett år for en norsk trener som bosatte seg i Tyskland. Men så kom "voksenlivet", hverdagen og A4-livet med mann, hus, gjeld og barn. Nå som sliten husmor og en dølahest som turkompis. Hesten er Pondus von Hakadal, en allsidig hest med (ikke så aktiv lengre) egen blogg på hest.no Jeg ønsket en turkompis men fikk mye mer i den norske dølahesten. Hittil har vi startet distanse, dressur, sprang og bruksridning, vi kjører vogn og slede, har vært med i krigen (bokstavelig talt, under Slaget på Lier under 200 års jubileet i 2014)  riddertreninger og 20 år etter siste løp på Øvrevoll red jeg gampen på Momarken travbane under et løp for de norske rasene: fjording, nordlandshest og dølahest. Gampen kan alt han, det er hun slitne husmoren på toppen som må henge med og lære mer...

Pondus dro dessverre til de evige grønne enger desember 2021, men heldigvis hadde jeg "blitt lurt" til å kjøpe en annen barndomsdrøm: en flekkete indianerhest! Det var det jeg kalte det som liten, nå vet jeg at det heter paint/American Paint Horse. Månestråle ble født våren 2021 og er en drøm. Drømmen om å få følge en hest helt fra start. 

Jeg er med i Østfold Turhestforening og er stadig ute på turer, både korte og lange. Og her merket jeg mangelen på gode turprodukter på markedet. Jeg er personlig ikke opptatt av merkevarer eller trender, men at produktet fungerer og holder mål. Derfor tar jeg inn produkter som er testet ut enten av oss selv, produsent, sponsor rytter Tina Selland og Wenche Westreng eller tilfeldig utvalgte.

Siden det meste av turutstyr er westernutstyr sto inngangsporten til westernmiljøet åpen. Smarthest har blitt tatt veldig godt imot av westernmiljøet, og utviklet sortimentet i samarbeid med brukerne. De vet akkurat hva de vil ha. Så her kan vi tilby et godt sortiment for både nybegynnere og de erfarne innen westernmiljøet. Vi har de kjente merkevarenavnene fra USA som blant annet Ranchgirls, Cashel, Classic Equine, Rattler, Classic, Martin Saddlery, Total Saddle Fit, Diamond Wool Pads og Free Ride Western Safety Stirrups. I tillegg har vi godbiter fra Premier Equine i England. 

Målet til Smarthest er å kunne tilby smarte løsninger til både hest og rytter, som også er vårt motto. Vareutvalget vil hele tiden ekspandere og endres, og vi prøver å være en servicebutikk med fokus på kunden. Varer sendes raskt ut, og alle varer som ligger i webshopen er lagervare så sant det ikke er utsolgt. Er varer bestillingsvare vil det være notert som det, så du som kunde får den informasjonen med en gang. Vi kan også bestille opp varer som ikke er i vårt sortiment, men som produsentene har. 

Vi kan selvsagt ikke garantere mot produksjonsfeil, så er det noe feil med varen hører vi gjerne fra deg så vi får løst saken på best mulig måte.

Smarthest ønsker deg og din følgesvenn flotte turer i herlig natur, med funksjonelle produkter!